inzicht in elkaar

De schrijver Marcel Proust (1871- 1922) beantwoorde onderstaande vragen meerdere malen in zijn leven. Net als Marcel ruim honderd jaar geleden, geloof ik in radicale eerlijkheid en in de ontwikkeling die we als mens door de jaren heen maken als we onszelf aan durven kijken. Hoe meer we over onszelf leren, hoe meer we meester en vormgever van onszelf kunnen zijn met juíst ook ruimte en oog voor de ander. De vragen geven inzicht in jezelf, in je krachten, kwetsbaarheden, wensen en verlangens. Hieronder zijn een aantal van mijn antwoorden te lezen. Wil jij de vragen ook beantwoorden en ze met me delen? Haal dan mijn antwoorden weg en vul de jouwe in.

Je antwoorden zijn meteen een mooie basis voor ons gesprek in het kader van een persoonlijk, door mij gemaakt, ritueel voor jou. Ik zal contact met je opnemen voor een passend plan, na het ontvangen van jouw antwoorden op de vragen.

ri·tu·eel

(het; o; meervoud: rituelen)

  1. de intiemste vorm van een theatrale ervaringverder ontdekken?