Welkom, fijn dat je
hier bent!

Mijn naam is Marijn Graven en ik creëer professionele voorstellingen en rituelen in de Nederlandse theaters (bij o.a. Frascati Producties, Festival Cement, Theaterfestival Boulevard, Het Zuidelijk Toneel, Female Economy en elders).

Ook transformeer ik de thema’s uit mijn theaterwerk, zoals vergankelijkheid, sensualiteit en (familie)relaties, naar persoonlijke op maat gemaakte theatrale rituelen, workshops en trajecten voor particulieren, bedrijven en organisaties (o.a. Brainwash en het Humanistisch Verbond). Daardoor kun je authentieker en vrijer door het leven bewegen. De vorm is nooit hetzelfde maar mijn rituelen hebben altijd een fantasierijke, theatrale inslag.

the·a·ter

(het; o; meervoud: theaters)

1. een ritueel om het leven te oefenen

Ik gebruik de theaterkunst en mijn regie ambacht om samen met jou, in het ritueel dat ik voor je of jullie maak, de zwaarte te verlichten en moeilijke aspecten op een speelse manier te transformeren. Zodat je na onze ontmoeting en de uitvoering van het ritueel je eigen weg met meer veerkracht, openheid en compassie kunt vervolgen. Bijvoorbeeld:

1. de Louteringsberg

op maat

Heb je behoefte aan een op maat gemaakt ritueel om je met je eigen sterfelijkheid te verbinden?

in het theater

de ultieme vraag is: ‘Hoe ga ik om met mijn eigen dood?’

2. NAAR IKEA

op maat

Ik maak samen met jou/ jullie een fantasievolle viering van de relatie of de verwerking van een relatiebreuk.

in het theater

Een romantische horror dankzij Hij en Zij

3. K.U.S. _ een verzoeningsritueel

op maat

Verzoenen – hoe doe je dat? 

in het theater

Kinaesthetics of Union and Surrender

4. ‘FROM SCRATCH’

4. samen op avontuur

Je zoekt meer verdieping, vrijheid, evenwicht, rust of juist opwinding in je leven. Maar hoe en waar? Via een persoonlijke ontmoeting neem ik je mee om samen uit te vinden waar te beginnen.

verder ontdekken?